Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниBBC проведе розслідування щодо інтерв’ю принцеси Діани, в якому вона натякає на зради принца Чарльза

Інтерв'ю 1995 року

BBC проведе розслідування обставин інтерв’ю принцеси Діани для телепередачі Panorama в 1995 році. Приводом для цього став документальний фільм британського телеканалу ITV, у якому зазначається, що журналіст Мартін Башир, який, власне, і брав інтерв’ю, підробив деякі «докази», завдяки чому зміг завоювати довіру принцеси Діани.

У фільмі розповідається, що графічний дизайнер Метт Вісслер на замовлення Башира створив фальшиві чеки й виписки з банківського рахунку людей, наближених до королівської сім’ї, які ніби доводили, що ті стежать за принцесою. Саме ці «документи» журналіст використав, щоб переконати Діану дати йому інтерв’ю.

На рішення про розслідування також вплинула й заява брата принцеси Діани. Той у своєму Twitter написав, що знав про фейкові рахунки й те, що журналіст BBC використав їх, аби вмовити Діану.

В інтерв’ю Panorama принцеса Діана зробила декілька голосних зізнань. Наприклад, вона сказала, що «в їхньому шлюбі було надто багато людей», підтвердивши чутки про роман принца Чарльза та Каміли Боулз. Також вона розповіла про власний роман із Джеймсом Х’юїттом.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.