Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУряд Байдена хоче призначити Гілларі Клінтон на посаду посла ООН – Washington Post

Ймовірно, що у новому уряді значну кількість посад обійматимуть жінки

Уряд Джо Байдена розглядає кандидатуру Гілларі Клінтон на посаду посла США в Організації Об’єднаних Націй. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє Washington Post.

Такий крок дасть можливість показати всю серйозність намірів співпраці уряду Байдена з ООН, адже за часів Трампа глобальне співробітництво та роль США на світовій арені спала.

Гілларі Клінтон – представниця Демократичної партії й держсекретарка США за часів президентства Барака Обами. Клінтон була головною суперницею Трампа на попередніх виборах. Також у період з 2001-го по 2009 рік вона обіймала посаду сенаторки від штату Нью-Йорк, а з 1993-го по 2001-ий була першою леді США за часів президентства Білла Клінтона.

Наразі можна лише припускати, хто саме становитиме майбутній уряд Джо Байдена. Попри це американське видання Politico опублікувало імена ймовірних кандидатів на основні посади в адміністрації нового президента. З них значну кількість обіймають жінки. Про те, що означає перемога Джо Байдена на президентських виборах США для жінок, ми писали в попередньому матеріалі.

Фото: Wikimedia Hillary Clinton

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.