Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПолітичні активісти розкритикували обкладинку Vogue з Гаррі Стайлзом за відсутність мужності

На захист співака вже стали голлівудські зірки

13 листопада американський Vogue представив обкладинку грудневого номера з Гаррі Стайлзом. Однак американські політичні активісти-консерватори розкритикували її за «відсутність мужності».

На обкладинці Стайлз позує в максісукні й чорному піджаку Gucci. Такий креативний підхід, на думку ЗМІ, показує толерантність і терпимість нового покоління, представником якого, власне, і є Стайлз. Однак політичні активісти-консерватори розкритикували фото.

Зокрема, публіцистка Кендіс Оуенс, яка підтримувала політику Дональда Трампа та критикувала рух Black Lives Matter, висловилась у своєму Twitter, порівнюючи водночас загальну думку східних і західних штатів щодо теми фемінізації.

«Немає суспільства, яке могло б вижити без сильних чоловіків. Схід це знає. На Заході стійка фемінізація наших чоловіків водночас, коли марксизму навчають наших дітей, не є випадковістю. Це відверта атака», – написала вона.

Її підтримав і політичний коментатор Бен-Шапіро: «Той, хто вдає, що це не референдум щодо мужності, аби чоловіки надягали сукні, поводиться з тобою як з повним ідіотом», – ідеться в його дописі.

На захист Стайлза стали багато зірок. Зокрема, Олівія Вайлд, Елайджа Вуд і Джаміла Джаміль. Зокрема, Вуд зазначив, що маскулінність не є характеристикою справжнього чоловіка.

Гаррі Стайлз став першим чоловіком за всю історію американського Vogue, який з’явився на обкладинці.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.