Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниOnuka, Юля Юріна і Dakooka знялись у соціальному проєкті, який закликає взяти собаку з притулку

«DOG_MA: Нічні історії»

Українські виконавці стали частиною соціальної ініціативи DOG_MA, яка закликає не купувати собак, а брати з вулиці або притулку.

Ініціатива має намір змінити підхід до вибору домашнього улюбленця, адже часто люди купують тварин, замість того, аби подарувати сім’ю безпритульним. В межах ініціативи автори представили відео «DOG_MA: Нічні історії», у якому українські зірки, зокрема, Onuka, DJ Nastia, Юлія Юріна і Kadnay, проводять час разом з улюбленцями.

«Що важливіше? Щоб у вогонь і воду. Це не залежить від породи. Це незалежність від того, хто ти, у чому ти, де ти. Бути щасливими так просто», – йдеться у відео.

«DOG_MA: Нічні історії» – вже друге відео в межах ініціативи. Перша частина проєкту була представлена у 2019 році. Тоді у відео знялись alyona alyona, Alina Pash, СТАСІК і Apache Crew.

Як зазначає авторка проєкту Тася Плєшивцева, ідея змінити ставлення до «дворняг» виникла у неї під час подорожі Європою декілька років тому. Мовляв, тоді її вразило, що люди абсолютно різного віку і статусу мали за домашніх улюбленців звичайних дворових собак.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.