Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБайден представив пресслужбу Білого Дому. Уперше в історії вона складатиметься лише з жінок

Історичний момент

29 листопада новообраний президент США Джо Байден й віцепрезидентка Камала Гаріс представили майбутню пресслужбу Білого Дому, про що вони оголосили на своєму офіційному сайті. Команда складається цілковито з жінок, що є першим випадком в історії США.

Зокрема, посаду директорки з комунікацій Білого Дому обійняла Кейт Бедінгфілд. Раніше вона була очільницею комунікацій штаба Джо Байда. А її заступницею стала Пілі Тобар, яка до того працювала у відділі America's Voice, де виступала від імені іммігрантів. Тобар є відкритою лесбійкою й разом із дружиною виховує доньку.

Речницею Білого дому призначили Джен Псакі, яка раніше, зокрема, була віцепрезиденткою з комунікацій і стратегії Фонду Карнегі за міжнародний мир. А її заступницею стала Карін Жан-П’єр. Перед приєднанням до команди Байдена Жан-П’єр була політичною коментаторкою NBC та MSNBC, а також працювала в пресслужбі Барака Обами. Більше про біографію всіх представниць команди можна дізнатися на офіційному сайті.

«Ці кваліфіковані досвідчені комунікаторки привносять різноманітні перспективи у свою роботу та спільну відданість відновленню цієї країни», – сказав новообраний президент Джо Байден, зазначивши, що пишається тим, що новообрана команда складається повністю з жінок.

Нагадаємо, Джо Байден переміг на виборах президента США. Офіційно його інавгурація відбудеться в січні 2021 року. Наразі триває процес передачі влади від адміністрації Дональда Трампа новообраному президенту та його команді.

ФотоCarnegie Endowment for International Peace

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.