Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниPornhub звинуватили у використанні контенту з насильством над дітьми

Порно-сайт все заперечує

4 грудня в New York Times вийшла колонка лауреата Пулітцерівської премії журналіста Ніколаса Крістофа, у якій він звинуватив PornHub у використанні контенту з насильством над дітьми. У відповідь на ці звинувачення платіжна система Mastercard, через яку на порно-сайті можна проводити фінансові платежі, почала розслідування.

«Ми розслідуємо звинувачення, висунуті в New York Times…, щоб зрозуміти цю ситуацію. Якщо претензії будуть обґрунтованими, ми негайно вживемо заходів», – зазначили представники Mastercard у коментарі для CNN.

Також вони додали, що в разі правдивості звинувачень, найімовірніше, їхня співпраця з сайтом буде розірвана.

У колонці журналіст Ніколас Крістоф розповів про відео на Pornhub, у яких нападали на непритомних жінок і дівчат. Деякі відео також включали кадри з оголеною 14-річною дівчинкою. Журналіст зазначив, що Pornhub дозволяє завантажувати відеоконтент безпосередньо зі свого сайту, а також розповсюджувати його далі в інтернеті.

PornHub заперечив будь-які звинувачення щодо використання CSAM-контенту (child sexual abuse material).

«Ми не потерпимо CSAM-контенту на просторах нашого сайту. Тому й запровадили певну політику безпеки, яка допомагає ідентифікувати та викорінити такий контент із нашої спільноти», – йдеться в заяві PornHub.

Після публікації колонки мільярдер Білл Екман закликав платіжні системи, які співпрацюють з сайтом, припинити роботу з ними, допоки триває розслідування.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.