Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниPornhub обмежив завантаження відео на сайт. Після звинувачень щодо контенту з насильством над дітьми

І розширив політику безпеки

Pornhub обмежив можливість завантажувати відео з сайту й на сайт після звинувачень у використанні контенту з насильством над дітьми.

Тепер завантажити відео на сайт можуть лише партнери по контенту (тобто ті, хто мають безпосередній зв’язок із його створенням) і користувачі модельної програми (люди, які викладають власні відео й заробляють на них). Функція завантаження відео з сайту майже відразу була заблокована. Наразі вона доступна лише користувачам модельної програми.

Також сайт оновив перелік заборонених хештегів і створив додаткову «Червону команду», яка допоможе виявляти потенційно небезпечний контент і незаконні матеріали. У заяві щодо зміни політики безпеки Pornhub зазначив також, що з 2021 року хоче запровадити процедуру ідентифікації користувачів.

Нагадаємо, 4 грудня в New York Times вийшла колонка журналіста, у якій він звинувачує PornHub у використанні контенту з насильством над жінками й дітьми. На вихід колонки відразу зреагувала платіжна система Mastercard, через яку на сайті здійснюються платежі. Вони розпочали розслідування й зазначили, що за умови обґрунтованості звинувачень, найімовірніше, припинять співпрацю з сайтом.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.