Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВикладач Львівської політехніки показував студентам порнографічні зображення під час пари

Він назвав це методикою викладання

Професор Львівського політехнічного університету Дмитро Зербіно під час онлайн-пар показував студентам-першокурсникам порнографічні зображення. Про це на своїй сторінці Facebook повідомила випускниця університету Наталія Кіндратів.

«Це контрольне тестування в межах навчання, він його надсилає студентам. Кажуть студенти, що вони можуть вибрати, чи хочуть отримувати еротичні картинки, чи ні», – розповіла в коментарі виданню Zaxid.net Наталія Кіндтратів.

Зображення із жіночими геніталіями й людей під час сексу були частиною методики викладача вже не перший рік. Сам Зербіно назвав цю методику розслабляючою, і зазначив, що вона була винайдена в Японії.

На запитання першокурсників, чому порнографічні зображення присутні в контрольній, викладач відповів: «Ну це не порно-файли. Це просто релаксійні картинки, які пов’язані зі зняттям стресу... Ви маєте право заплющувати очі або відвертатися від екрана».

Наразі для аналізу ситуації керівництво університету створило робочу групу, яка досліджує зміст навчальних дисциплін викладача. Також 13 грудня на офіційній сторінці Колегії та Профкому студентів й аспірантів університету у Facebook опублікували офіційне звернення щодо ситуації. У пості було зазначено, що офіційних скарг від студентів, які вказували б на проблему із викладачем, не надходило, а всю ситуацію буде розглядати уповноважена комісія.

⚡️ Звернення Колегії та профкому студентів і аспірантів до студентської спільноти Львівської політехніки щодо ситуації, яка склалася із Зербіно Д.Д.

Опубликовано Колегія та Профком студентів і аспірантів НУ "ЛП" Суббота, 12 декабря 2020 г.
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.