Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМішель Обама підтримала Джилл Байден у ситуації зі статтею Wall Street Journal

Слова підтримки Обама опублікувала у своєму Instagram

Колишня перша леді США Мішель Обама підтримала Джилл Байден у ситуації, яка склалася через статтю у Wall Street Journal. Слова підтримки Обама висловила у своєму Instagram.

«Упродовж восьми років я бачила, як докторка Джилл Байден робить те, що роблять багато професійних жінок, – успішно виконує відразу декілька ролей, починаючи від своїх викладацьких обов’язків і закінчуючи офіційними обов’язками в Білому домі, роллю матері, дружини та подруги, – написала Обама у своєму пості. – І зараз ми всі бачимо, що трапляється з такою кількістю професійних жінок незалежно від того, є вони титулованими докторками, пані чи навіть першими леді. Занадто часто наші досягнення сприймаються зі скептицизмом, навіть насмішкою».

У завершенні посту колишня перша леді підкреслює, що подібні інциденти змушують жінок знову доводити власну компетентність і нівелюють усі їхні досягнення.

«Це справді приклад, який ми хочемо подати для наступного покоління?» – запитала своїх підписників Обама.

Нагадаємо, у Wall Street Journal вийшов матеріал, у якому автор порадив Джилл Байден прибрати приставку «докторка» перед власним іменем.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.