Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Канаді заарештували модного магната Пітера Найгарда через звинувачення в секс-торгівлі

Він усе заперечує

Модного магната Пітера Найгарда заарештували в Канаді після того, як влада США звинуватила його в секс-торгівлі людьми та рекеті на території Канади, Штатів і Багамських островів.

79-річного Найгарда заарештували у Вінніпезі згідно із законом про екстрадицію, однак він заперечував усі обвинувачення.

Прокурорка Одрі Штраус заявила, що Найгард із 1995 року використовував свій бізнес і вплив в індустрії для «вербування й утримання» жінок у США, Канаді та Багамах, яких експлуатував для сексуального задоволення себе та своїх прибічників. Також у справі зазначається, що Найгард використовував наркотики й алкоголь, щоб зробити жінок більш піддатливими. Він також погрожував тим, яких утримував.

Наразі позови проти магната подали понад 50 жінок. Деякі з них розповіли, що їм було приблизно 14–15 років, коли Найгард вербував їх.

Пітер Найгард народився у Фінляндії. Згодом у Канаді заснував компанію Nygard із виробництва спортивного одягу, яка пізніше вийшла й на ринок США. У березні, після 53 років діяльності, компанія заявила про банкрутство.

Фото: Wikimedia

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.