Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниFacebook виплатить $52 млн модераторам за психологічну шкоду від роботи

Це стосуватиметься 11 250 модераторів компанії

Компанія Facebook виплатить $52 млн колишнім і теперішнім модераторам контенту як компенсацію за психологічну шкоду, отриману в процесі роботи. Про це пише The Verge.

Виплата кожному модератору становитиме мінімум $1000. Крім того, додаткова компенсація в розмірі $1500 передбачена для тих, у кого діагностували посттравматичний стрес. Якщо ж разом зі стресом у модератора виявили залежність або депресію, йому можуть виплатити до $6000.

Також модератори матимуть право надавати докази інших травм, отриманих за період роботи в компанії. За це їм можуть виплатити до $50 000 компенсації. Утім зазначається, що точна сума виплат залежатиме від кількості модераторів, які подадуть заявки на отримання коштів.

Також Facebook змінить інструменти перевірки контенту. Наприклад, відео зроблять чорно-білими й дозволять переглядати без звуку. Ця функція буде доступна для всіх модераторів до 2021 року.


Модератори на Facebook перевіряють токсичний контент і визначають, чи можна його оприлюднювати. Зокрема, вони переглядають зображення й відео, які можуть містити насильство.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.