Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОлімпійська чемпіонка Софія Бекатору звинуватила члена Федерації вітрильного спорту в зґвалтуванні

Чиновник все заперечує

Грецька спортсменка Софія Бекатору повідомила про сексуальне насильство з боку високопосадовця Федерації вітрильного спорту, розповідає CNN.

Олімпійська чемпіонка з вітрильного спорту розповіла про «свій травматичний досвід, сподіваючись, що молоді спортсмени не боятимуться розповідати про такі випадки».

За її словами, інцидент трапився в Сіднеї в 1998 році під час підготовки до Олімпіади. Чиновник запросив її до свого готельного номера, щоб обговорити підготовку змагань, але потім почав чіплятися.

«Я сказала «ні». Повторила, що не хочу продовжувати, але він віджартовувався та сказав, що все нормально… Він сказав, що зупиниться, якщо я цього не хочу, але він цього не зробив, що б йому не сказала. Коли все закінчилося, я вийшла з кімнати. Я плакала, і мені було соромно», – розповіла Бекатору.

Спортсменка не назвала ім’я чиновника. Однак після її заяви Арістідес Адамопулос, заступник голови правління грецької Федерації вітрильного спорту, подав у відставку. Він заперечив усі слова спортсменки й додав, що полишає посаду заради репутації Олімпійського комітету.

«Я розумію, що через негативний розголос цього питання, імовірно, буде завдано шкоди статусу грецького Олімпійського комітету, який повинен залишатися високим для блага грецького спорту», – сказав Адамопулос.

Фото: Facebook Sofia Bekatorou

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.