Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАмериканку депортують з Балі. Вона твітила про комфортне життя на острові для ЛГБТ

Її звинувачують у порушенні міграційних законів

Американку Крістен Антуанетту Грей депортують з Балі через підозру в порушенні міграційних законів. Увагу до себе жінка привернула твітами про життя на острові, розповідає The Guardian.

Грей прилетіла на Балі в січні 2020 року, однак через пандемію залишилася там на майже цілий рік. У своєму Twitter вона часто порівнювала життя в Лос-Анджелесі й на острові, розповідала про свою подорож, а також закликала купувати її електронні книги.

Багато користувачів індонезійських соціальних мереж були розлючені, заявляючи, що жінка працює на острові, але не має відповідної візи та заохочує подорожі під час пандемії.

Джамарулі Манігурук, начальник регіонального відділення міністерства прав людини на Балі, сказав, що Грей порушувала низку міграційних законів і «поширювала інформацію, яка може обурити людей». Зокрема, «рекламувала низьку вартість проживання на Балі, а також, що тут комфортно й дружньо до ЛГБТК+».

Натомість Грей заперечує порушення міграційних законів. Вона впевнена, що її депортують через ЛГБТ-тему, яку вона неодноразово підіймала, порівнюючи життя на острові й Лос-Анджелесі.

«Я не винна. Я не перетримала візу та не заробляю гроші в індонезійській рупії. Я зробила заяву про ЛГБТ, і мене депортують, бо я ЛГБТ», – сказала вона журналістам після оголошення рішення про депортацію.

Фото: Twitter Kristen Gray

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.