Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕван Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в насильстві

Інцеденти трапилися під час їхніх стосунків з 2006 по 2010

Американська акторка Еван Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в домашньому насильстві, яке пережила під час їхніх стосунків у період з 2006 по 2010 роки. Про це співачка повідомила у своєму Instagram.

«Ім’я мого кривдника – Брайан Уорнер, також відомий усьому світу як Мерілін Менсон… Мені промивали мозок і маніпулювали мною. Через це я жила зі страхом помсти, наклепів або шантажу. Я тут, щоб викрити цю небезпечну людину…» – написала вона.

Уперше про пережите домашнє насильстсво, зокрема зґвалтування, Вуд розповіла в інтерв’ю журналу Rolling Stones у 2016 році. Тоді вона не назвала імені свого кривдника, але розпочала активну кампанію проти насильства.

У 2019 році Вуд розробила «Акт Фенікса» (Phoenix Act) – законопроєкт, який подовжує строк позовної давності щодо домашнього насильства з трьох до п’яти років. Губернатор Каліфорнії Гевін Н’юсом підписав законопроєкт у жовтні 2019 року, а в січні 2020 року він набув чинності.

Восени 2020 року Мерілін Менсон передчасно закінчив інтерв’ю з журналом Metal Hammer, коли інтерв’юєр запитав його про Вуд. Трохи пізніше Менсон виступив із заявою, у якій заперечував будь-які протиправні дії щодо акторки. Наразі співак поки не відреагував на звинувачення колишньої дівчини.

Фото: Instagram Evan Rachel Wood

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.