Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЛейбл відмовився працювати з Меріліном Менсоном після звинувачень у сексуальному насильстві

Про насильство розповіла колишня дівчина співака

Американський лейбл Loma Vista розірвав контракт із Меріліном Менсоном після звинувачень акторки Еван Рейчел Вуд у насильстві, розповідає Hollywood Reporter.

«У світлі тривожних звинувачень Евана Рейчел Вуд та інших жінок, які назвали Мерілін Менсона своїм кривдником, Loma Vista припинить подальшу рекламу свого поточного альбому, який негайно вступає в силу. Через ці події ми також вирішили не співпрацювати з Меріліном Менсоном у майбутньому», – ідеться в заяві лейбла.

Також телесеріал «Американські боги», у якому Менсон мав з’явитись в епізодичній ролі, оголосив про завершення співпраці з ним, а всі вже готові епізоди зі співаком не будуть випущені в ефір.

Нагадаємо, 1 грудня акторка й колишня дівчина Менсона Еван Рейчел Вуд розповіла, що зазнавала насильства під час їхніх стосунків. Згодом ще чотири інші жінки виступили з подібними заявами.

Натомість сам Менсон усі звинувачення заперечує. Він заявляє, що всі дії завжди були погоджені з його партнерами.

«Очевидно, що моє мистецтво та моє життя вже давно стали магнітом для суперечок, але ці останні заяви про мене є жахливим викривленням реальності. Мої інтимні стосунки завжди були повністю домовленими з партнерами-однодумцями. Незалежно від того, як і чому вони зараз вирішують неправильно відображати минуле», – написав музикант у своєму Instagram.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.