Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКонгресвумен Александрія Окасіо-Кортес розповіла, що пережила сексуальне насильство

Про це вона розповіла у прямому ефірі свого Instagram

Конгресвумен Александрія Окасіо-Кортес у прямому ефірі свого Instagram розповіла, що колись пережила сексуальне насильство, повідомляє BBC.

Відверте зізнання політикиня зробила під час розповіді про штурм Капітолію 6 січня. У звернені конгресвумен згадала заклики республіканців «рухатися далі», тобто перестати обговорювати подї 6 січня. 

У своїй заяві Окасіо-Кортес порівняла такі заклики із тактикою кривдників. Вона зазначила, що досвід, пережитий у Капітолії, є такою ж серйозною травмою, як і сексуальне насильство, якого вона зазнала колись.

«Причина, через яку я це кажу та з якої так емоційно реагую, зараз у тому, що люди кажуть нам рухатися далі, кажуть, що це невелика проблема й що ми повинні забути все. Таку ж тактику використовують і кривдники. Я пережила сексуальне насильство», – сказала Окасіо-Кортес.

Конгресвумен не поділилася деталями інциденту з насильством, але зазначила, що майже нікому не розповідала про це. Натомість вона наголосила, що вважає за потрібне говорити про пережиті події в Капітолії, адже будь-яка травма накладається на іншу та шкодить людині ще більше.

Далі конгресвумен описала події 6 січня, свідком яких стала. Окасіо-Кортес розповіла, що переховувалась у ванній свого кабінету, коли протестувальники вдерлися до неї та кричали: «Де вона? Де вона?»

«У той момент я подумала, що це кінець… Я ніколи не поводилася так тихо за все своє життя», – сказала вона, описуючи те, як ховалася за дверима ванної кімнати.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.