Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКомпозитор Трент Резнор заперечив напад на жінку, який Мерілін Менсон описав у мемуарах

Мемуари вийшли у 1998 році

Композитор і фронтмен гурту Nine Inch Nails Трент Резнор заперечив причетність до нападу на п’яну жінку, який Мерілін Менсон описав у своїх мемуарах у 1998 році. Про це розповідає The Guardian.

Після звинувачень колишньої дівчини Менсона Еван Рейчел Вуд у насильстві, а також подібних заяв інших чотирьох жінок у мережі згадали про автобіографію співака, видану в 1998 році.

У мемуарах «Довгий важкий шлях із пекла» є уривок, у якому Менсон згадує, як він і Трент Резнор напали й зґвалтували п’яну жінку.

«Протягом багатьох років я висловлював свою неприязнь до Менсона як до людини й розірвав із ним зв’язки майже 25 років тому. Як я вже говорив тоді, уривок із мемуарів Менсона є цілковитою вигадкою. Я був розлючений та ображений, коли він вийшов», – прокоментував уривок Резнор.

Нагадаємо, колишня дівчина Меріліна Менсона Еван Рейчел Вуд звинуватила актора в насильстві. Після її заяви ще четверо жінок, які зустрічалися зі співаком, заявили про схожі випадки. Сам Менсон заперечив усі звинувачення.

Щодо заяв Вуд й інших жінок висловилась і колишня дружина співака Діта фон Тіз. Вона сказала, що з нею в стосунках Менсон не проявляв насильства, а їхній шлюб розпався через зловживання співака наркотиками.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.