Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПереслідував із сокирою в руках: акторка Есме Б’янко розповіла про насильство з боку Менсона

Вони зустрічались у 2011 році

Акторка Есме Б’янко виступила зі звинуваченнями Меріліна Менсона в насильстві. Про знущання співака вона розповіла в інтерв’ю the Cut.

За словами Б’янко, Менсон жорстоко знущався над нею, контролював усі її дії, наносив поранення й синці на тіло, ґвалтував і принижував її.

«Мабуть, я сама виправдовувала його. У той період я перебувала наче в режимі виживання, а мій мозок учив мене бути покірною», – сказала в інтерв’ю акторка.

Б’янко розповіла, що вирішальним моментом став інцидент, коли співак бігав за нею будинком із сокирою в руках. Тоді вона вирішила тікати та пішла від нього вночі, поки той спав.

Есме Б’янко раніше розповідала про пережите, але не називала імені кривдника. Вона також підтримала законопроєкт «Акт Фенікса» (Phoenix Act), розроблений Еван Рейчел Вуд (колишня дівчина Менсона й перша, хто звинуватив його у насильстві). Законопроєкт подовжував строк позовної давності щодо домашнього насильства з трьох до п’яти років.

Нагадаємо, Еван Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в насильстві. Пара зустрічалася з 2006 по 2010 роки. Після її звинувачень четверо інших жінок виступили зі схожими заявами. Сам Менсон стверджує, що всі звинувачення не відповідають дійсності.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.