Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниFKA Twigs назвала «дивом» те, що вижила після насильства Шаї Лабафа

Співачка дала інтерв'ю телеканалу CBS

Співачка FKA Twigs дала інтерв’ю телеканалу CBS. У ньому вона зізналася, що вважає дивом те, що вижила після насильства від Шаї Лабафа.

«Не було жодного різкого моменту (вчинення насильства – ред.), але це дуже тонка межа. Саме в цьому полягає домашнє насильство. Це справді поступовий процес… У результаті (кривдник – ред.) доводить до стану, коли інші втрачають себе, сприймають аб’юз так, ніби заслуговують на подібну поведінку. Це не щось одне, це купа крихітних дрібниць, які складаються в кошмар», – сказала співачка.

Вона також зізналася, що карантин змусив її відверто заговорити про пережитий досвід. На думку співачки, багато жінок наразі можуть перебувати з кривдниками в замкнутому просторі, тому говорити про насильство важливо.

Нагадаємо, FKA Twigs подала позов проти свого колишнього хлопця Шаї Лабафа через насильство, яке пережила під час їхніх стосунків. Вона також відверто розповіла про переломний момент, після якого вирішила піти від актора, а також зізналась, що страждає на посттравматичний розлад через пережите насильство.

Лабаф вибачився перед співачкою й сказав: «Немає ніяких виправдань моєму алкоголізму й агресії». Однак зазначив, що багато звинувачень, на його думку, безпідставні. Наразі з актором призупинила співпрацю Голлівудська агенція талантів, яка раніше представляла актора.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.