Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАдвокатка батька Брітні Спірс заявила, що той «врятував життя своїй доньці»

І сказала, що прихильники розуміють усе неправильно

Адвокатка Джемса Спірса Вівіан Торін прокоментувала рух #FreeBritney, а також відповіла прихильникам, які вважають, що батько контролює кожен крок співачки, розповідає The Guardian.

«Я розумію, що кожна історія потребує лиходія, але в цій ситуації люди сприймають усе неправильно. Це історія про люблячого, відданого батька, який врятував життя своїй дочці. Люди завдавали їй шкоди й експлуатували. Джеймі врятував Брітні», – сказала Вівіан Торін.

Нагадаємо, тема опікунства над Брітні Спірс з серпня 2020 року активно обговорюється в ЗМІ. Тоді співачка вперше висловила бажання відсторонити свого батька Джеймса Спірса від опікунства та керівництва всіх її фінансів. Проте в листопаді суд їй відмовив.

Прихильники Спірс створили рух #FreeBritney, який згодом потягнув за собою створення документального фільму Framing Britney Spears, у якому йшлося про боротьбу співачки з власним батьком. І хоча Джеймс Спірс усе ще виконує обов’язки опікуна, у лютому суд зобов’язав його розділити фінансові повноваження з інвестиційною компанією Bessemer Trust.

Детальніше про те, що відбувається із Брітні Спірс, ми писали в окремому матеріалі.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.