Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗірка «Бріджертонів» Нікола Кохлан відповіла на коментар, де її назвали «товстою дівчиною»

«У мене є ім’я»

Ведуча подкасту Big Calf Podcast Аманда Річардс розмістила твіт, де назвала акторку Ніколу Кохлан «товстою дівчиною з Бріджертонів» і розкритикувала її образ для церемонії «Золотого глобуса».

У своєму твітері Річардс написала: «Товста дівчина з Бріджертонів одягла чорний кардиган, бо незалежно від того, наскільки ти гарна й стильна, із зайвою вагою ти завжди думатимеш про чорний кардиган, потім передумаєш, але наприкінці все ж одягнеш, бо так треба».

На що Кохлан відповіла: «Мені здається, кардиган виглядає дуже виграшно. На показі Molly Goddard їх комбінували з сукнями, ось звідки з’явилася ідея. До речі, у мене є ім’я».

«Я не активістка, а акторка [...] Моє тіло − це інструмент, за допомогою якого я розповідаю історії, а не те, чим я визначаю себе», − додала вона згодом.

Окрім цього, Хартон нагадала про есе, що написала у 2019 році для The Guardian після того, як у відгуку про п’єсу критики обговорювали її зовнішній вигляд.

Для церемонії, яка проходила віртуально, Кохлан обрала жовту сукню з пишною спідницею від англійської дизайнерки Molly Goddard і скомбінувала її з чорним кардиганом Ply Knits. Образ доповнювали яскраво-рожеві тіні та зелені шпильки у волоссі.

Нікола Кохлан − ірландська акторка, яка зіграла одну з провідних ролей у костюмованій драмі «Бріджертони». Серіал побив рекорд переглядів і став найпопулярнішим за всю історію Netflix.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.