Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАлександр Венг відповів на звинувачення в сексуальних домаганнях

Дизайнер пообіцяв «виправитися»

У січні 2021 року, Александр Венг зіткнувся з низкою звинувачень у сексуальному насильстві. Спочатку дизайнер всіляко заперечував подібні коментарі, однак більш ніж через два місяці він заявив, що в майбутньому «виправиться».

У своєму Instagram-пості він написав: «Кілька людей висунули звинувачення через мою поведінку в минулому. Я підтримую їхнє право висловитися. Їм було нелегко поділитися своєю історією, і я шкодую, що моя поведінка завдала комусь біль. Хоча ми розходимося в думках щодо деяких деталей наших особистих взаємодій, я буду подавати приклад і використовувати свій вплив, щоб спонукати інших визнати, що їхні дії завдають шкоди людям. Життя – це навчання й розвиток, і тепер, коли я краще це розумію, буду виправлятися».

Перше зі звинувачень оприлюднили в грудні 2020 року, коли модель Оуен Муні розповів у своєму TikTok-профілі, що у 2017 році Венг домагався його в переповненому нічному клубі Нью-Йорка. Подібні історії з дизайнером швидко почали поширюватися в соціальних мережах. У своїй січневій заяві Александр звинуватив у брехні акаунти, які опублікували цю історію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.