Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHBO звинуватили в расизмі через затемнення кольору шкіри акторки

Адміністрація стримінгової платформи відповіла на звинувачення

Акторка серіалу «Країна Лавкрафта» Келлі Аміра опублікувала у своєму TikTok відео, де розповіла, що візажисти затемнили колір її шкіри за допомогою макіяжу. Акторка пояснила, що їй запропонували зіграти молодшу версію головної героїні, яка мала ненадовго з’явиться в одному з епізодів. На час зйомок дівчині надали окремий трейлер для нанесення макіяжу. Аміра зазначила, що неодноразово чула, як візажисти говорили про те, що вона «трохи світліша, ніж потрібно», тому на її обличчя й руки нанесли додаткову тональну основу, щоб затемнити шкіру.

«Я помітила, що тональний крем стає все темнішим і темнішим, – сказала Аміра. – Мені було так не зручно. Я не думала, що опинюся в такій ситуації, і, якби почула про подібне ставлення HBO до темношкірих акторів, ніколи б не погодилася на таку роботу».

У відповідь на звинувачення HBO заявили, що цього не повинно було статися. «І ми робимо кроки для того, щоб подібна ситуація більше не повторювалася», – ідеться в заяві керівництва стримінгового сервісу виданню The Hollywood Reporter.

Перший сезон «Країни Лавкрафта» завершили на каналі HBO в жовтні 2020 року. Серіал був номінований на «Золотий глобус» у категорії «Кращий драматичний телесеріал» і на п’ять номінацій премії «Вибір критиків», включаючи «Кращий драматичний серіал».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.