Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка з «Гаррі Поттера» зізналася, що її змушували приховувати расистські нападки

Тоді дівчині було 16 років

Акторці Кейті Лунг, яка грала роль Чо Чанґ у «Гаррі Поттері», забороняли розповідати про расистські нападки, які вона отримувала після зйомок у стрічці. Про це вона розповіла в інтерв’ю для подкасту Chinese Chippy Gir‪l‬.

Шотландська акторка поділилася, що пережила шквал критики після своєї ролі у фільмі «Гаррі Поттер і келих вогню» та в наступних чотирьох частинах кінофраншизи.

«Я гуглила себе й знайшла вебсайт, який був якось присвячений фандому Гаррі Поттера. Пам’ятаю, як читала всі коментарі... І так, було багато расизму. Також я знайшла «сайт ненависті», присвячений моєму пригніченню. Там підраховували, скільки людей не згодні з тим, що мене взяли на роль», − розповіла акторка.

Тоді Лунг було 16 років. Вона розповіла, що не проходила підготовку взаємодії зі ЗМІ та все ж обговорила зі своїми агентами расизм, із яким зіткнулася.

«Я пам’ятаю, як вони говорили, що не бачили цих сайтів, і попросили мене не розповідати про них. Я кивнула головою й погодилася, ніби все добре. Хоча бачила все на свої очі. Але я відклала цю думку. Не знаю, чи це найкращий спосіб з цим боротися, але це було природно, щоб рухатися далі та стати хорошою акторкою», − поділилася Лунг.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.