Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниFacebook представили новий застосунок Instagram Lite, який займає 2 мегабайти пам’яті

Для 170 країн із гіршим інтернет-з’єднанням

Представники Facebook у Тель-Авіві сумісно з командою в Нью-Йорку розробили новий застосунок Instagram Lite – простішу версію мережі, яка займає два мегабайти пам’яті, тимчасом як звичайна сягає 30 мегабайтів.

Застосунок буде доступний у 170 країнах з гіршим інтернет-з’єднанням, серед них – Індія, а також країни Азії, Африки та Латинської Америки. Instagram Lite створений для користувачів Android.

У Facebook пояснили, що вони прагнуть зберегти естетику Instagram, залишивши в пріоритеті найпопулярніші функції застосунку, а саме обмін повідомленнями та відео. Таким способом до мережі приєднаються ще більше користувачів, які зможуть бути на зв’язку з близькими. Наразі в новому застосунку немає реклами та не можна викладати відео.

«Якщо ваш пристрій не вміщує багато пакетних даних, вони не закінчаться, коли будете користуватися застосунком, адже Instagram Lite цього не потребує. Мета полягає в тому, щоб отримати такий самий досвід використання, як і від Instagram», − розповів Reuters директор з управління продукцією Facebook у Тель-Авіві Цах Хадар.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.