Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАктора Армі Хаммера звинувачують у зґвалтуванні

Раніше актора підозрювали в канібалізмі

Поліція Лос-Анджелеса розслідує звинувачення Армі Хаммера у зґвалтуванні. Про це повідомляє BBC.

Актора звинувачує дівчина, на ім’я Еффі, з якою в нього були непостійні стосунки з 2016 по 2020 роки. Пара познайомилася у Facebook. За словами Еффі, вона одразу закохалася в Хаммера, однак із часом він почав проявляти контроль і маніпулювати дівчиною.

«24 квітня 2017 року в Лос-Анджелесі Армі Хаммер жорстоко ґвалтував мене протягом чотирьох годин. Він вдарив мене головою об стіну та подряпав обличчя. Він скоював й інші акти насильства, на які я не погоджувалася», – розповіла постраждала.

У заяві для ВВС адвокат Хаммера Ендрю Бреттлер заперечив ці звинувачення. Він зазначив, що всі стосунки актора з дівчиною були «за домовленістю, взаємні, обговорені й узгоджені заздалегідь».

Бреттлер також надав ВВС скриншот з повідомленнями, які, як стверджується, надсилала дівчина. Вони містили пропозиції щодо екстремальної сексуальної поведінки. За його словами, Хаммер відповів жінці, що не хоче підтримувати з нею такий тип стосунків.

«Її прагнення отримати увагу та необдумана юридична заявка лише ускладнить процес справжнім постраждалим від сексуального насильства досягти справедливості. А вони цього заслуговують», – додають у заяві адвоката.

Раніше, у січні 2021 року, анонімний інстаграм-акаунт опублікував скриншоти його повідомлень жінкам. У них Хаммер описує свої сексуальні фантазії й пише, що він «стовідсотковий канібал». Колишня дружина актора Елізабет Чемберс повірила в опубліковану інформацію та підтримала постраждалих. Після цього Хаммер відмовився від зйомок у фільмі Shotgun Wedding, щоб не залишати дітей «у світлі жорстоких і фальшивих онлайн-нападів».

Армі Хаммер – американський актор, відомий своїми ролями в стрічках «Назви мене своїм ім’ям» та «Агенти А.Н.К.Л.»

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.