Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАнглія визнала мізогінію злочином на основі ненависті

На хвилі зізнань англійок про насилля та домагання

Мер Лондона Садік Хан поділився твітом, у якому підтвердив, що тепер поліція буде фіксувати мізогінію як злочин на основі ненависті на території Англії й Уельсу.

Нововведення означає, що в Англії й Уельсі правоохоронці зможуть фіксувати злочини за ворожістю через приналежність до статі. До них входять сексуальне та домашнє насильство, переслідування, убивства та домагання.

За дослідженням, проведеним у Великій Британії, 97% жінок від 18 до 24 років повідомили в поліцію, що зазнали сексуальних домагань.

«Це криза прав людини. Недостатньо постійно говорити, що «це надто складна проблема, щоб її вирішити». Вона потребує вирішення зараз», – сказала Клер Барнетт, виконавча директорка організації UN Women UK, що проводила дослідження.

До цього 7 британських загонів поліції вже фіксували мізогінію як злочин на основі ненависті, тепер до них приєднається ще 42.

Нагадаємо, зникнення 33-річної менеджерки з маркетингу Сари Еверард спричинило хвилю зізнань жінок про насилля та домагання на вулицях і в публічних місцях.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.