Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШерон Стоун розповіла, що дізналася про відверту сцену в «Основному інстинкті» після зйомок

Про це акторка написала у своїй книжці

30 березня виходить книга мемуарів Шерон Стоун під назвою The Beauty of Living Twice. У ній вона поділилася тим, як знімали відому сцену з «Основного інстинкту», де акторка без спідньої білизни. Про це повідомляє Variety.

За словами Стоун, вона не знала, що тоді в кадрі були її статеві органи. Під час зйомок стрічки режисер Пол Верговен попросив акторку зняти нижню білизну, бо вона нібито відбивала світло. Про відверту сцену вона дізналася вже під час першого перегляду фільму, після того, як стрічку було змонтовано.

«Я підійшла й дала Полу ляпаса, вийшла та зателефонувала своєму адвокатові Марті Сінгеру. Він сказав мені, що вони не можуть випустити цей фільм у такому вигляді, що я можу отримати судову заборону»,– згадала Стоун. Та згодом вона все ж таки погодилася на цю сцену, бо було шкода всіх зусиль, витрачених на зйомки фільму.

У своїй книзі Стоун також розповідає, як деякі режисери радили їй займатися сексом із партнером під час зйомок, щоб мати кращу хімію на екрані: «Вони могли б просто винайняти талановитого актора, когось, хто міг би зіграти роль і запам’ятати свої репліки. Вони могли б самі зайнятися з ними сексом і залишити мене поза цим. Моєю роботою було грати роль, так я і сказала», – пише Стоун.

Автор: Thore Siebrands

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.