Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Франції транслювали шоу, де розповідали, як перевіряти жінок на цнотливість напередодні весілля

Міністерка вже назвала його «огидним»

Уряд Франції засудив національне реаліті-шоу, у якому розповідали, як перевіряють цнотливість наречених перед весіллям. Про це пишуть BBC.

У випуску шоу показали кадри життя та традицій каталонської циганської громади, зокрема, так звану «церемонію носовичка».

«На цьому ліжку навчена жінка перевіряє стійкість гімену дівчини через делікатну тканину. Церемонія носової хустки є родовою й неминучою. Якщо дівчина мала сексуальні стосунки, весілля скасують», – сказав оповідач.

На запитання, чи стосується це чоловіків, у сюжеті відповіли: «Це не так робиться. Ми вважаємо, що, якщо молодий чоловік не ходить на вечірки та не бачить інших дівчат, перш ніж одружитися, згодом він за цим сумуватиме. Це досвід, який він повинен мати».

Міністерка з питань громадянства Франції Марлен Шьяппа засудила телешоу та зазначила, що її розсердив безперечний тон програми.

«Увесь інститут нашого республіканського шлюбу був потоптаний, без будь-яких належних коментарів», – сказала міністерка.

Вона зазначила, що транслація є «ще більш огидною», адже Національна асамблея лише тільки проголосувала за закон про заборону тестів на незайманість і забезпечення згоди обох партнерів на шлюб».

Раніше ми писали, що не так з уявленням про дівочу цноту.

ФОТО: FACEBOOK

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.