Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКейт Вінслет поділилася, що актори-геї приховують свою орієнтацію через страх втратити кар’єру

«Я знаю щонайменше чотирьох акторів, які приховують свою орієнтацію»

Кейт Вінслет розповіла, що голлівудські актори, які є представниками ЛГБТ, бояться розкрити свою орієнтацію, адже через це їм не даватимуть ролі гетеросексуалів. Цим акторка поділилася з The Sunday Times.

В інтерв’ю Вінслет розповідала про свою нову стрічку «Амоніт», де вона зіграла головну роль разом із Сіршею Ронан. Драма, заснована на реальних подіях, розповідає про роман двох жінок в Англії 1840-х років.

Під час розмови акторка поділилася, що деякі працівники кіноіндустрії виявляють осуд, дискримінацію та гомофобію, і додає, що представникам ЛГБТ у Голлівуді потрібен власний рух на кшталт #MeToo.

«Я не можу назвати вам кількість молодих акторів, яких я знаю, деякі добре відомі, деякі тільки починають, які перелякані, що їхня сексуальна орієнтація буде розкрита та що це буде заважати їм отримувати ролі гетеросексуальних людей», – сказала акторка.

Вінслет розповіла, як її знайомому відомому актору агент порадив приховувати свою бісексуальність.

«Я знаю щонайменше чотирьох акторів, які приховують свою сексуальну орієнтацію. Це боляче. Вони бояться, що їх розкриють», – поділилася Вінслет.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.