Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Тендіве Ньютон розповіла про сексуальне насильство, яке пережила в 16 років

Після цього вона боролася з харчовими розладами

Акторка Тендіве Ньютон розповіла, наскільки її змінили сексуальне домагання, які вона пережила в 16 років. Цим вона поділилася в інтерв’ю британському Vogue.

Про інцидент Ньютон розповіла ще у 2016 році для W Magazine. За словами акторки, під час прослуховування на роль режисер знімав на камеру під її спідницею та просив її мацати груди й думати про хлопця, котрий кохається з нею в одній зі сцен фільму. Разом із ними в кімнаті була кастинг-директорка. Пізніше з’ясувалося, що він показував відео з прослуховувань друзям на іграх у покер. У новому інтерв’ю для Vogue акторка згадала, наскільки її змінив цей досвід:

«Це повністю вибило мене з колії. Мене травмували. Це був свого роду посттравматичний стрес. Я була настільки збентежена та здивована, що режисер міг знущатися над молодою акторкою. Над неповнолітніми знущалися й в інших місцях. Це настільки жахливо. Я чекала, коли хтось прийде та скаже «Ну і що нам з цим робити?»

Ньютон додала, що після цього вона боролася з харчовими розладами, використовуючи їжу як захисний механізм.

«Я покарала своє тіло, щоб спробувати знайти своє серце», – додала акторка.

Тендіве Ньютон – британська акторка, відома своїми ролями в серіалі «Світ Дикого Заходу» та фільмі «У гонитві за щастям».

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.