Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГарві Вайнштайн оскаржує вирок за зґвалтування. Попередньо його засудили на 23 роки

Продюсер просить переглянути справу

Адвокати продюсера Гарві Вайнштайна подали апеляцію щодо засудження його за зґвалтування й інші сексуальні злочини. Про це повідомляє CNBC.

Попередньо Вайнштайна засудили на 23 роки ув’язнення. На засіданні адвокати представили сім підстав для скасування засудження продюсера.

Адвокати стверджували, що Вайнштайну відмовили в праві на справедливий судовий розгляд, адже присяжним дозволили вислухати заяви про серйозні сексуальні провини, які не були предметом конкретних звинувачень. Вони ж перелічили інші дії, які вважають порушеннями судового процесу та додали, що Вайнштайн отримав «суворе та надмірне покарання».

Дуглас Вігдор, адвокат семи жінок, які висунули звинувачення проти Вайнштайна, повідомив, що оскарження не вплине на вирок суду.

«Кримінальне звернення Гарві Вайнштайна – це відчайдушна спроба скасувати справедливий судовий розгляд під наглядом судді та висновки вдумливого журі. Ми впевнені, що апеляційна скарга не змінить його засудження та вирок», – сказав Вігдор.

У жовтні 2017 року The New York Times опублікували матеріал про домагання Вайнштайна. Більше десятка жінок звинуватили його в сексуальних домаганнях, нападах або зґвалтуванні. Згодом багато інших жінок у кіноіндустрії повідомили про подібний досвід із Вайнштайном. У результаті цих звинувачень його звільнили з продюсерської компанії та лишили всіх відзнак.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.