Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПродюсера Скотта Рудіна звинувачують у жорстокій поведінці. Про це розповіли його колишні працівники

«Усі знають, що він монстр»

The Hollywood Reporter опублікував статтю, у якій ідеться про агресію та насильницьку поведінку до працівників зі сторони кінопродюсера та лауреата «Оскару» Скотта Рудіна.

Як зазначають працівники, робочий день починався о 6 ранку й ніколи не закінчувався раніше 8 вечора. У статті наведений коментар колишньої співробітниці Керолайн Руго, яка почала працювати в Рудіна восени 2018 року:

«Він кинув ноутбук у вікно в конференц-залі, а потім зайшов на кухню, і ми почули, як він бив по дозатору для серветок. Ще колись він кинув скляну миску. Важко сказати, чи це було в загальному напрямку чи конкретно на колегу, але посудина вдарилася об стіну та розбилася. HR-менеджер поїхав на машині швидкої допомоги через панічну атаку. Такою була атмосфера навколо. [...] Мене звільнили через те, що в мене був діабет. Я працюю в Netflix уже півтора року. Тепер, коли я є частиною іншої команди, де мою думку поважають, не маю жодних проблем, щоб говорити про Скотта. Усі знають, що він монстр», – каже Руго.

Як повідомляють працівники, одного разу Рудін обурився, коли асистент не встиг забронювати йому місце в рейсі, який вже був повним. «У нападі люті він вдарив монітором комп’ютера Apple по руці асистента. Екран розбився, молодий чоловік залишився в крові й потребував негайної медичної допомоги», – пишуть у статті.

Один з асистентів Рудіна каже, що продюсер кинув йому в голову запечену картоплю у 2018 році. Потім він звільнив асистента, хоча той залишив коледж заради роботи.

Райан Нельсон, який був асистентом Рудіна у 2018 та 2019 роках, повідомив, що зазнавав і був свідком жорстокого поводження. За його словами, Рудін кинув степлер у театрального асистента, називаючи його «відсталим».

Як зазначають The Hollywood Reporter, протягом 4 десятиліть преса фіксувала та навіть відзначала жорстоку поведінку Рудіна. У статтях його називали «Найстрашнішою людиною в місті» та «сліпучо чарівним», описуючи його акти жорстокості та залякування. У статті Wall Street Journal 2005 року з заголовком «Boss-zilla!» Рудін сам повідомив, що звільнив 119 асистентів за останні п’ять років.

Скотт Рудін – американський кіно- й театральний продюсер. Серед його найвідоміших стрічок – «Соціальна мережа», «Леді-Птаха», «Дурноголові» та «Дівчина з тату дракона».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.