Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ європейський рейтинг Forbes 30 under 30 увійшли дві українки

У категорії «Технології»

Forbes представив свій щорічний європейський список 30 under 30 із людьми до 30 років, які впливають на зміни в різних сферах життя.

У категорії «Технології» відзначили двох українок: співзасновницю сервісу Flawless App Лізу Дзюбу (29 років) і засновницю A-LabInsider Інну Заіменко (29 років).

Серед українців також згадали співзасновників Reface Ярослава Бойка (29 років), Дениса Дмитренка (29 років) і Романа Могильного (29 років), співзавтора Flawless App Ахмеда Сулеймана (25 років), співзасновника проєкту Fast Федора Сердюка (25 років) та автора проєкту EZ Blockchain Сергія Герасимовича (29 років), який проживає в Чикаго.

Також до рейтингу ввійшла британська акторка Емма Коррін, відома своєю роллю в 4 сезоні серіалу «Корона». У цій же категорії опинилися солістка гурту girl in red Марі Ульвен Рінгхайм, а також Пол Маскаль і Дейзі Едгар-Джонс – головні актори «Нормальних людей».

«Сьогодні світ виглядає зовсім по-іншому. Але те, що не змінилося, – відчуття молоді, що найкраще ще попереду. 84% учасників списку цього року повідомляють, що вони оптимістично ставляться до світової економіки. Як перше цифрове покоління, вони були найкраще готові переосмислити наше суспільство, поки світ змінювався в інтернеті», – зазначають Forbes.

Список 30 under 30 включає молодих новаторів, підприємців і лідерів у віці до 30 років, які запроваджують зміни у сферах бізнесу, технологій, фінансів, ЗМІ, охорони здоров’я, науки, політики, соціального підприємництва, роздрібної торгівлі, мистецтва та розваг.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.