Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Шарлін Йі звинуватила Джеймса Франко в сексуальних домаганнях жінок і дітей

Вони працювали разом у проєкті «Горе-творець»

Шарлін Йі звинуватила Джеймса Франко в сексуальних домаганнях у бік жінок і дітей та назвала Сет Роґена його «помічником». Про це пишуть The Independent.

Американська акторка опублікувала пост на своїй сторінці в інстаграм, де розповіла, як намагалася відмовитися від ролі у стрічці «Горе-творець». Режисером і головним актором стрічки був Джеймс Франко, продюсером – Сет Роґен. Йі захотіла залишити проєкт після того, як дізналася про непристойну поведінку Франко, бо не відчувала себе в цілковитій безпеці на знімальному майданчику. Тоді акторці запропонували головну роль замість другорядної, що вона сприйняла як хабар. У сприянні такій поведінці Франко вона звинувачує Сета Роґена, який «допомагав Франко [...] Прямо після того, як його спіймали».

«Білі люди кажуть, що це не їхня відповідальність закликати до відповіді за скоєне Франко, Роґена та їхніх помічників. Тоді чия ж це відповідальність? Жінок і дітей, які страждають від посттравматичного синдрому після домагань Франко?» – написала акторка.

Це не перші схожі звинуваченні в бік актора. У 2014 році 17-річна дівчина поділилася скриншотами повідомлень між нею й актором, якому тоді було 35. У них Франко запрошував дівчину зустрітися з ним у номері готелю. Франко підтвердив, що він писав ці повідомлення. У 2018 році його колишня дівчина Вайолет Пейлі заявила, що актор змушував її до орального сексу в машині. Тоді він назвав ці твердження «неточними».Того ж року Los Angeles Times повідомили, що п’ять жінок звинувачують Франко в сексуально неадекватній поведінці в його акторській школі Studio 4, яка закрилася у 2017 році. Двоє жінок подали позови у 2019 році, але вони були врегульовані в лютому цього року. Франко заперечив усі звинувачення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.