Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини16-річну вихованку інтернату примусили зробити аборт. Їй давали абортивні препарати

Поліція відкрила кримінальне провадження

16-річну вихованку інтернату в Миколаївській області примусили зробити аборт. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив представник офісу Уповноваженого Президента України з прав дитини Павло Шульга.

Інцидент стався в Березківському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа-інтернат-ліцей I-III ступенів» Миколаївської обласної ради. Як зазначено в дописі, вагітна 16-річна вихованка хотіла залишити дитину. Керівництво морально тиснуло на дівчину, її тримали в ізоляторі закладу й разом із лікарями примусово давали абортивні препарати. Далі її відправили до Кривоозерської багатопрофільної лікарні, де провели процедуру штучного переривання вагітності. Керівництво не повідомило Службу у справах дітей про те, що сталося.

ЧЕРГОВА СМЕРТЬ ДИТИНИ, ЯК РЕЗУЛЬТАТ ЗНИЩЕННЯ ДІТЕЙ ІНТЕРНАТНОЮ СИСТЕМОЮ!!!!!! Аборт та вбивство материнства стало...

Опубликовано Павлом Шульгой Суббота, 10 апреля 2021 г.

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за статтею «Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей». Підозрюваним загрожує до трьох років позбавлення волі, а також позбавлення права бути на певних посадах до 3 років. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

ФОТО: RAWPIXEL

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.