Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ лікарні помер чоловік, який побив і намагався зґвалтувати жінку в потязі «Маріуполь – Київ»

Суд перенесли з огляду на смерть обвинуваченого

Помер зловмисник Віталій Рудзько, який побив і намагався зґвалтувати жінку влітку 2020 року в потязі «Маріуполь – Київ». Про це постраждала Анастасія Лугова повідомила у Facebook.

Як пишуть hromadske, за словами речниці прокуратури Києва Надії Максимець чоловіка госпіталізували 10 квітня через різке погіршення здоров'я. Він помер 13 квітня у лікарні. Суд перенесли з огляду на смерть обвинуваченого.

«Страх, у якому я жила весь цей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене; як далі жити... Так от, цей страх помер разом із ним! Але хочу підкреслити, що це не кінець моєї справи. [...] За те, що сталося, має нести відповідальність не лише він. У цій ситуації маємо ще багато запитань і претензій до цілої системи, яка не здатна забезпечити безпеку пасажирів», – написала Лугова.

Друзі, дещо важливе хочу повідомити! Суд перенесли у зв’язку зі смертю обвинувачуваного. Нам повідомили, що Рудзько...

Опубликовано Анастасией Луговой Вторник, 20 апреля 2021 г.

Віталій Рудзько раніше був тричі засуджений за викрадення авто, хуліганство та крадіжку. Улітку кримінальні провадження відкрили за статтями про сексуальне насильство й умисне ушкодження середньої тяжкості. Нападнику загрожувало до 7 років позбавлення волі.

Детальніше про це ми розповідали в рубриці «Ситуація».

ФОТО: FACEBOOK

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.