Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГімнастка Сара Восс виступила проти сексуалізації в спорті

Під час змагань вона одягнула комбінезон замість звичного трико

Гімнастка збірної Німеччини Сара Восс виступила на чемпіонаті Європи в комбінезоні, що закриває ноги, замість звичного трико. Таким способом вона бореться з сексуалізацією жінок у спорті, повідомляють BBC.

Хоча правила змагань не забороняють одягати більш закритий одяг, раніше подібну спортивну форму гімнастки обирали тільки з релігійних міркувань.

Рішення Сари Восс підтримала федерація спортивної гімнастики Німеччини. Під час фіналу дві спортсменки також одягли комбінезони. Кім Буї, яка до цього виступала в гімнастичному трико, сказала, що хоче подати приклад команді. Елізабет Сайц поділилася, що тепер у спортсменок стане однією проблемою менше, адже їм не доведеться переживати, що через одяг буде щось видно.

У заяві федерація спортивної гімнастики Німеччини повідомила, що їхні гімнастки виступають проти сексуалізації та що це питання є важливим заради запобігання сексуальним домаганням. Восс сподівається, що це надихне гімнасток відмовитися від звичного одягу й обирати те, у чому їм зручніше.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.