Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниUnilever випустили дезодорант для людей з порушеннями зору та інвалідністю верхніх кінцівок

Він має дизайн із гачкоподібною магнітною кришкою

Бренд Degree корпорації Unilever представив інклюзивний дезодорант Degree Inclusive для людей із порушенням зору та інвалідністю верхніх кінцівок, пишуть Elle.

Degree Inclusive має зручну форму та гачкоподібну магніту кришку, аби паковання було легко відкривати й закривати, а текст на продукті розміщений шрифтом Брайля.

На створення дезодоранту команда витратила майже рік. Наразі Degree Inclusive перебуває на стадії тестування, аби зробити його максимально ефективним. Виробити зручний дизайн засобу команді допомогли 200 консультантів з інвалідністю.

«Я працювала в рекламному агентстві головного конкурента Unilever, коли мої руки паралізувало через хворобу моторних нейронів. Я була розчарована тим, що не могла користуватися нашою продукцією. Замість того, щоб втрачати надію, маю можливість допомогти брендам налагоджувати комунікацію та створювати інклюзивну продукцію», – поділилася Крістіна Маллон, керівниця з інклюзивного дизайну в агентстві Wunderman Thompson.

«Правда в тому, що люди з інвалідністю також використовують косметичні засоби й нам потрібні речі, як-то дезодорант, щоб не доводилося шукати обхідні шляхи для вирішення проблеми», – сказала журналістка Кі Браун.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.