Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОрганізація Time’s Up закликала Голлівуд брати на роботу людей з інвалідністю

«Голлівуду час бути доступним для всіх людей»

Організація Time’s Up закликає Голлівуд автентично зображати людей з інвалідністю, а також брати їх на роботу, повідомляє Variety.

«У США 25% дорослого населення має видиму або невидиму інвалідність. Але, незважаючи на те, що кожна четверта людина має інвалідність, їх не показують у фільмах або телешоу, вони не займають творчі, виробничі або торгові посади, про них не розповідають у пресі», – сказала Тіна Тчен, президентка та генеральна директорка Time’s Up Foundation.

У листі до працівників Голлівуду організація 1 in 4, до якої приєдналися Time’s Up, закликала галузь зробити більш доступними відділи різноманітності, справедливості й інклюзії. Вони ж вказали, що людей з інвалідністю треба брати на роботу на всіх рівнях корпоративних, творчих, виробничих і торгових посад.

До заяви включили прохання співпрацювати та захищати артистів з інвалідністю, а також відстежувати щорічний відсоток людей з інвалідністю, які працюють у компаніях. Щодо зйомок у кіно та телебаченні, 1 in 4 закликають Голлівуд створювати автентичні сюжетні лінії про людей з інвалідністю та залучати їх до співпраці.

«Різноманітні робочі місця – це безпечніші та більш здорові робочі місця. Голлівуду час бути доступним для всіх людей і більш точно відображати світ, у якому ми живемо, на екрані та поза ним», – додала Тчен.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.