Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШість українських університетів потрапили до рейтингу найкращих у світі

За версією британської компанії Quacquarelli Symonds

Шість українських університетів потрапили до рейтингу найкращих у світі, який склала британська консалтингова компанія Quacquarelli Symonds.

На 491 місці опинився Харківський національний університет імені В. Каразіна, на 541–550 поруч з іншими іноземними університетами в рейтингу опинився Київський національний університет імені Т. Шевченка. 651–700 місце в Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», 701–750 – у Київського політехнічного інституту імені І. Сікорського й Сумського державного університету, а 751–800 – у Національного університету «Львівська політехніка».

Усього в рейтинг, який вважається одним із найпрестижніших і найвпливовіших, входить 1000 університетів. Його оновлюють щороку. Оцінюючи ВНЗ, зважають на репутацію університету в академічному середовищі, цитованість наукових публікацій представників університету, співвідношення кількості викладачів і студентів, ставлення роботодавців до випускників і відносну чисельність іноземних викладачів і студентів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.