Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться соціальний ролик кампанії #SeeingRed про нестачу засобів особистої гігієни

«Ролик створений для провокування гніву»

Британська благодійна організація Hey Girls запустила кампанію #SeeingRed, щоб звернути увагу на проблему нестачі засобів особистої гігієни під час місячних. Водночас вони представили однойменний соціальний ролик.

Фільм SeeingRed режисерки Марго Боуман зображує переживання дівчинки, у якої в школі несподівано починається менструація. У ролику використали різноманітні методи викликання гніву, їх застосували з допомогою доцента кафедри психологічних наук у Делаверському університеті. У мережі люди почали підтримувати мету кампанії та поширювати ролик із хештегом.

За результатами опитування благодійної організації Plan International UK, близько однієї третини жінок від 14 до 21 років у Великій Британії мали проблеми з придбанням або доступом до засобів особистої гігієни під час локдауну.

«У 2021 році одна з десяти жительок Великої Британії страждала через нестачу засобів під час місячних. І це в одній з найбагатших країн світу, це неприйнятно [...] Гнів – одна з найбільш спонукальних емоцій до змін, і ми віримо, що з достатньою кількістю гніву можемо разом нарешті вирішити проблему нестачі засобів під час місячних», – пишуть засновниці.

Організація Hey Girls створена з метою поширення доступу засобів особистої гігієни для жінок. За кожний проданий продукт на сайті вони видають той же засіб тим, хто його потребує. Цим пояснюється заклик в кінці ролику: «Зупинимо нестачу засобів особистої гігієни. Ви купуєте один. Ми даємо один».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.