Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Великій Британії відбудеться глобальна конференція, присвячена ЛГБТ і гендерній ідентичності

«Бути собою – це безпечно»

Уряд Великої Британії проведе свою першу глобальну конференцію «Бути собою – це безпечно», присвячену дискримінації за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Про це повідомили в офіційній заяві уряду.

Окрім цього, уряд оголосив про створення нової посади спеціального представника з прав ЛГБТ+. Її отримав Нік Герберт – член Палати лордів від Консервативної партії. У 2015–2019 роках він очолював міжпарламентську групу з питань прав ЛГБТ+ у світі.

У заяві йдеться, що Герберт буде займатися захистом прав ЛГБТ-спільноти всередині країни та за кордоном. Також він буде одним з організаторів конференції, яка відбудеться в Лондоні у 2022 році.

«Я завжди пишався, що живу в країні, яка є однією з найбільш прогресивних і ліберальних, коли йдеться про рівність ЛГБТ. Свобода любити, кого хочеш, – це основна британська цінність і важлива складова будь-якої демократії. Однак пандемія посилила нерівність представників ЛГБТ у всьому світі, яка вже існувала. Для деяких насильство та дискримінація стали щоденною реальністю. Уряд Великої Британії разом із нашими міжнародними партнерами вважає, що зараз настав час колективних глобальних дій», – заявив прем’єр-міністр Борис Джонсон.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.