Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАсистентка Меріліна Менсона подала позов до суду через насильство музиканта

Дівчина розповіла про досвід роботи з кривдником

Колишня помічниця Меріліна Менсона Ешлі Уолтерс подала позов до суду проти музиканта. Дівчина звинувачує його в 6 злочинах, серед яких – сексуальне насильство, домагання та навмисне заподіяння емоційних переживань, повідомляють Rolling Stone.

Уолтерс стала однією з більше десяти жінок, які звинувачують Менсона в домаганнях, і другою жінкою, яка подала судовий позов проти нього. Першою це зробила акторка та його колишня дівчина Есме Б’янко.

У заяві вказано, що Менсон зв’язався з Ешлі в березні 2010 року в соцмережах. Через два місяці він запросив її додому, де сфотографував її та попросив роздягтися. Згідно з позовом, після цього музикант притиснув дівчину до ліжка, спробував поцілувати, а потім вкусив і засунув її руку у свою нижню білизну. Після цього Менсон намагався зв’язатися з Уолтерс, проте вона ігнорувала його.

У серпні того ж року співак запропонував Уолтерс роботу, сказавши, що може заплатити двічі більше, ніж вона заробляла, і вона погодилася, оскільки після інциденту Менсон проявляв себе лише професійно.

У позові Уолтерс розповіла про досвід роботи з Менсоном. Колишня помічниця музиканта розказала, як неодноразово бачила докази сексуальних стосунків музиканта з його шанувальницями, які іноді було неповнолітніми та незайманими. Також у позові йдеться про те, як Менсон намагався «пропонувати» Уолтерс своїм друзям. Наприклад, у вересні 2010 року на врученні премії Scream Awards у Лос-Анджелесі п’яний Менсон штовхнув Уолтерс на коліна актора та похвалився, що той міг взяти її. Актор поцілував Уолтерс і тримав її на колінах. Наступного місяця Менсон штовхнув її до кінорежисера, який мацав Уолтерс.

Під час одного з нападів Уолтерс сховалася від Менсона в шафі. Як повідомляється, той зламав двері та погрожував їй, заявляючи про свою приналежність до банди й стверджуючи, що він міг убивати людей. У позові вказано, що музикант також користувався персональними комп’ютерами людей, щоб знаходити інформацію для вимагань.

Уолтерс підтвердила, що Менсон також знущався над своїми партнерками, зокрема Есме Б’янко й Еван Рейчел Вуд, які ховалися від співака в його гостьовій ванній.

«Для нас честь представляти Ешлі, яка ухвалила важке, але сміливе рішення висловити свою думку про цей жахливий досвід. Завдяки цьому позову вона домагається відповідальності від свого кривдника не лише для того, щоб це не трапилося з іншими жінками, а й для того, щоб надати сил і мужності іншим постраждалим, які зазнали травм від тих, хто регулярно зловживає своєю владою та впливом», – заявили адвокати постраждалої.

Уолтерс вимагає відшкодування збитків, а також просить Менсона позбутися її фотографій і відвертих знімків жінок, отриманих без їхньої письмової згоди. Постраждала хоче, щоб музикант і його співробітники в компанії Marilyn Manson Recordings Inc. пройшли тренінги щодо боротьби з сексуальними домаганнями та насильством.

ФОТО: FACEBOOK

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.