Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я не могла відчути власне тіло». Леді Гага розповіла, що завагітніла через зґвалтування в 19 років

Співачка пережила важкий стан параної

Леді Гага розповіла, що страждала від психічного розладу в результаті зґвалтування, яке призвело до вагітності, повідомляють BBC. Про це співачка розповіла в першому епізоді серіалу Опри Вінфрі та принца Гаррі для Apple TV + The Me You Can’t See («Я, якого ти не бачиш»), де гості обговорюють ментальне здоров’я.

Співачці було 19 років, коли її зґвалтував музичний продюсер, який погрожував спалити її музику, якщо вона не зніме одяг.

«Він не переставав чіплятися, і я просто завмерла. Я навіть не пам’ятаю», – згадала співачка.

Гага додала, що не буде називати ім’я свого кривдника.

«Я розумію рух #MeToo, розумію, що деякі люди почуваються по-справжньому комфортно, але я не серед них. Я більше ніколи не хочу стикатися з цією людиною», – пояснила виконавиця.

Уперше Гага розповіла про зґвалтування в 2014 році, проте, як сказала співачка, психічний зрив стався з нею роками пізніше й досі тривав, коли вона отримала «Оскар» у 2019-му.

Гага згадує, як її госпіталізували через гострий біль та оніміння, а згодом відправили до психіатра.

«Я не могла відчути власне тіло. Спочатку відчула повний біль, далі відчула оніміння, а потім мене нудило тижнями. Я зрозуміла, що це був той самий біль, який відчула, коли людина, яка мене зґвалтувала, залишила мене на порозі будинку батьків, бо мене нудило. Тому що наді мною знущалися й тримали в студії місяцями [...] Те, що я відчуваю, коли учуваю біль, – це те, що я відчувала після зґвалтування», – розповіла Гага.

За словами співачки, їй знадобилося два з половиною роки, щоб відновитися. Проте вона підтвердила, що тригери можуть повертати її до відчуття фізичного й емоційного болю. Та все ж Гага поділилася, що має надію, адже «все починає повільно змінюватися».

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.