Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Данію дозволять в'їжджати іноземцям, яких там чекає кохана людина

Але треба буде показати особисте листування з партнером і спільні фото

На початку тижня Данія послабила прикордонний контроль із країнами північної Європи та Німеччиною й дозволила в'їжджати іноземцям, які не могли побачитися з коханою людиною через пандемію коронавірусу. Про це пише Reuters.

Тепер, щоб потрапити в країну, іноземцям треба буде довести, що вони перебувають у стосунках щонайменше пів року. Зокрема, їм треба буде показати листування з партнером, спільні фото, а також розповісти особисту інформацію про партнера.

«Я розумію, що це дуже інтимні речі, але рішення впустити партнера насамкінець залежить від рішення окремого працівника поліції», – сказав замісник голови поліції Алан Далагер Клаузен.

У деяких законодавців нові правила викликали обурення. На їхню думку, вони порушують право людей на недоторканність особистого життя.

«Я ще ніколи не чув про країну, в яку щоб в'їхати, треба показати інтимні тексти або фото партнера. Ми нарешті дозволили парам зустрітися, але не скасували право на недоторканність особистого життя», – написав Крістіан Хегард, представник Соціал-ліберальної партії у Twitter.


Данія закрила свої кордони для іноземців 14 березня. Це зробили, щоб уникнути поширення коронавірусу.

Фото: Unsplash

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.