Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСальма Гаєк розповіла, як утрачала ролі через етнічну дискримінацію

Хоча найкраще підходила на ролі

Сальма Гаєк поділилася, що два режисери відмовляли їй у головній ролі лише через те, що вона мексиканка. Про це акторка розповіла в інтерв’ю Variety.

«Я пам’ятаю, це були дві великі комедії, я проходила прослуховування на головні ролі. Згодом режисери сказали мені, що я підходила найкраще та що вони про це шкодують. Але водночас вони знали, що студіям не сподобалося, що на головну роль обрали мексиканку», – розповіла Гаєк.

Акторка додала, що вона була дуже рада почути правду від режисерів, вважаючи це сміливим кроком.

«Думаю, це щось змінило в них. Це змусило мене думати, що, можливо, наступне покоління або наступна дівчина, яка прийде на прослуховування, отримає кращий шанс через це», – пояснила Сальма.

Під час інтерв’ю Гаєк поділилася, що колись вона не відчувала свою цінність як акторки, навіть коли вже була популярною.

«Якщо ти жінка й знімаєшся в дуже успішному фільмі та кажуть, що ти їхній улюблений персонаж, однаково всі прибутки віддадуть чоловіку. Ніхто не зважає, кого ви приводите в кінотеатри. У моєму випадку я вже була дуже великою зіркою у своїй країні. Я залучала латиноамериканську аудиторію. Я знаю, що деякі студії це розуміли. Але на той час вони не брали до уваги латиноамериканців», – розповіла акторка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.