Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторки серіалу «Скінс» розповіли, що не почувалися в безпеці під час зйомок сексуальних сцен

Перед зйомкою їх просили пропускати обід

Акторки серіалу «Скінс» Ейпріл Пірсон і Лайя Льюіс розповіли про свій негативний досвід під час зйомок постільних сцен. На цю тему вони поговорили в новому випуску подкасту Пірсон, який називається Are You Michelle From Skins?

Пірсон, яка виконала роль Мішель Річардсон, і Льюіс, яка зіграла Лів Мелоун у 5 й 6 сезоні, відверто поділилися, що пережили травми через зйомки сексуальних сцен.

«Ти погано це розумієш, коли молода. Не знаєш, чи нормально це і як тобі висловитися. І як із багатьма постраждалими, озираєшся й розумієш, що це було ненормально», – сказала Пірсон.

Льюїс, якій на час зйомок було 18 років, зауважила, що через вік вона отримувала більше постільних сцен.

«Так, ми акторки й граємо роль. Але, якщо ви берете на роль дітей із вулиці, що, по суті, вони й робили, аби зробити гру більш реалістичною, то треба розуміти, що нам потрібна допомога», – наголосила вона.

Пірсон згадувала, як на знімальному майданчику не було координатора зйомок секс-сцен, хоча наразі це є постійною практикою. Також акторки поділилися, що робітники на майданчику обмежували їх у кількості їжі та що вони постійно відчували бодішеймінг зі сторони співробітників. Акторок серіалу просили пропускати обід перед зйомками сцен у бікіні.

«Я точно відчувала великий тиск, щоб бути меншою або стрункішою. Від режисерів або людей за кадром. Був один момент, коли нам сказали пропустити сніданок, а на вечерю давали відварну картоплю», – розповіла Пірсон.

Льюїс згадувала, що їй та іншим акторкам перед зйомками довелося вишикуватися в бікіні, щоб подивитися, чи вони «виглядають досить добре, щоб зніматися в Марокко».

Представник співзасновника серіалу Брайана Елслі відреагував на слова акторок у коментарі для The Sun:

«Ми дуже шкодуємо, що хто-небудь із касту почувався незручно та не відчував поваги під час зйомок у «Скінс». Ми прагнемо постійно розвивати безпечні, надійні та приємні умови роботи для всіх, хто працює в телеіндустрії», – ідеться в коментарі.

«Скінс» – британський драматичний телесеріал, який виходив із 2007 по 2013 роки. Він розповідає про життя старшокласників і порушує теми сексу, ментального здоров’я та наркотиків.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.