Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Чи впливає на імунітет». Найпопулярніші запити Google про мастурбацію з початку пандемії

Та коментар лікарки щодо цього питання

На честь міжнародного місяця мастурбації, який відзначають у травні, компанія Mashable підсумувала найпопулярніші запити Google про мастурбацію з початку пандемії COVID-19.

У період із березня 2020 по травень 2021 року люди у всьому світі цікавилися, чи впливає мастурбація на імунну систему. Питання «чи впливає мастурбація на імунітет» позначили як Breakout, що вказує на значне збільшення кількості пошукових запитів.

«Імунна система» й «імунітет» також були першими двома темами, пов’язаними з мастурбацією, які шукали в США та в усьому світі з березня 2020 року.

Окрім згаданих, компанія проаналізувала більше двадцяти найпопулярніших запитів, які теж стосувалися мастурбації та здоров’я. Серед них – «мастурбація збільшує кількість лейкоцитів», «мастурбація робить вас слабкими», «чи є мастурбація корисною для жінок», «шкідлива мастурбація», «чи знижує мастурбація артеріальний тиск» і так далі.

Mashable звернулися за коментарем до лікарки Феліс Герш, щоб запитати про можливий зв’язок між мастурбацією й імунною системою. Як сказала Герш, наразі недостатньо досліджень з цієї теми, щоб упевнено відповісти на питання.

«Ви не можете казати, що щоденна мастурбація запобігає інфікуванню коронавірусом. Цього не станеться. Але ви так само можете казати, що це не призводить до шкоди», – пояснила лікарка.

Водночас Герш зазначила, що мастурбація й оргазм забезпечують багато інших психічних і фізичних переваг для здоров’я людини.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.