Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУряд Великої Британії відмовився юридично визнавати небінарну гендерну ідентичність

Попри петицію, яку підписали 130 тисяч британців

Уряд Великої Британії заявив, що не планує юридично визнавати небінарну гендерну ідентичність, незважаючи на петицію британців із закликом визнання, яка набрала понад 130 тисяч підписів. Про це повідомляють Dazed.

«На Консультації щодо Закону про визнання статі (GRA) 2018 року не висунули жодних пропозицій щодо розширення з метою надання юридичного визнання третьої або небінарної статі», – зазначили в заяві уряду.

У заяві додали, що визнання небінарної ідентичності призведе до «складних практичних наслідків для інших областей законодавства, надання послуг і суспільного життя».

У петиції британці зазначали, що визнання небінарної гендерної ідентичності допомогло б захистити небінарних осіб від трансфобних злочинів на ґрунті ненависті та полегшило б гендерну дисфорію, яку переживають небінарні люди.

Джо Нелліст, координатор комунікацій фонду ЛГБТ, повідомив що новина «надзвичайно розчаровує, але, на жаль, не є несподіванкою».

«Уряд продовжує відмовляти небінарним людям юридично надати те ж визнаннята захист, яке мають цисгендерні люди, які сприймають це як належне. Більше половини респондентів урядового Національного опитування ЛГБТ у 2018 році визнано небінарними, і показник продовжує зростати», – зазначив Нелліст.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.